Personalized Nutrition: wie is de diëtist van de toekomst? Een eendagsvlieg of here to stay? Onze CSO Nard Clabbers is te gast in de podcast van I’m a Foodie en praat ons bij over Personalized Nutrition. Het doel van Personalized Nutrition is om consumenten zo veel mogelijk te leren over de invloed van voeding op hun eigen gezondheid. Bij Happ – “The future of food is personal” voegen waar daar aan toe dat we mensen willen ’empoweren’ om slimmere eetbeslissingen te maken. Hoe kan je met jouw data je persoonlijke doelen behalen? Samen met Bart M gaat Nard in gesprek over wat PN precies inhoudt, hoe bedrijven inspelen op de trends, de ontwikkelingen in maaltijdboxen en hoe PN het doet bij de mainstream. Voor ons is het duidelijk: niet alleen voeding kiezen op basis van prijs, smaak en gemak, maar ook op basis van jouw persoonlijke profiel en gericht op jouw doelen. Hoe denk jij over de toekomst van jouw voeding? “The future of food is personal”
Recent Comments